12-10-08

het eerste leerjaar gaat fantastisch goed

Het gaat reuze goed op school met Zonnetje. Hij schrijft zijn letters perfect, hij leest de geleerde woordjes zeer vlot, ook met de cijfertjes gaat het goed. Op een tussentijds rapportje stond veel positiefs, het negatieve was dat schrijven erg lang duurt. Van de juf heb ik gehoord dat de GOn juf vond dat hij normaal functionneert in de klas. Op zich geweldig nieuws, maar toch heb ik er een vreemd gevoel bij. Op school volledig perfect, ook thuis een vrij lieve jongen met zo goed als geen uitbarstingen. Wat moet ik hier van denken? Binnenkort problemen, of hebben we het ergste gehad en leert hij met het ouder worden omgaan met zijn autisme? Ik weet dat imitaiegedrag hem niet vreemd is. Enkel het sociaal gedrag blijft vreemd.

Eigenlijk ben ik heel fier, ik zie hoe flink hij zijn best doet en zich goed voelt in zijn vel. Meer heb je als mama niet nodig om gelukkig te zijn.

19:40 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hallo,
Fijn dat zonnetje het zo goed doet op school.
Het is inderdaad een geweldig gevoel dat je als mama hebt, als het zo goed gaat met je zoontje. Dat je hier nog lang mag van genieten.
Groetjes.

Gepost door: Marleen | 16-10-08

De commentaren zijn gesloten.