23-04-08

weekend bij papa, joepie

En ik die dacht dat het mogelijk was om in één of andere vorm van vriendschap of wederzijds respect uit elkaar te gaan. Hoe langer, hoe meer ik overtuigd ben van niet. Sinds mijn ex zijn nieuwe vriendin kent maakt hij meer en meer afstand tussen ons, en dit is zonde voor de jongens vind ik. Hij heeft me letterlijk gezegd dat het voor hem niet moeilijk is om ons verleden volledig te wissen, hij wenst enkel contact te houden via mail en ik mag zijn vriendin niet ontmoeten. Bij haar gaat het ook zo en dat gaat goed. Wat ik zie bij mijn vriend en zijn ex is helemaal anders. Zij bellen regelmatig in functie van de kinderen, hij gaat dan ook regelmatig zijn oudste halen om eens te gaan zwemmen(jongste is nog te klein). Ik vraag me af of het echt zo moet gaan, maar ja mijn ex kennende had ik toch niet anders moeten verwachten.

Deze zondag kwamen de jongens thuis van een weekendje bij papa. Toen ik Zonnetje in bed stak hebben wij nog even gebabbeld (de laatste tijd valt het me op dat Zonnetje in bed wel eens iets wilt vertellen), en plots kwamen er tranen. Toen ik vroeg wat er scheelde, kwam het er heel triestig uit: ik heb niet in mijn eigen bedje mogen slapen. Later bleek dat het dochtertje van de vriendin van mijn ex in zijn bed had geslapen en hij samen met Gamer in hetzelfde éénpersoonsbed. Ik was verontwaardigd, dit is echt geen situatie voor een kind met ass. Ik heb dan als een echte moederkloek wiens kind onrecht was aangedaan, direkt mijn ex opgebeld, maar die nam niet op. Pas de volgendemiddag toen ik op zijn voicemail dreigde om naar zijn werk te bellen als ik hem niet kon bereiken, had ik hem aan de lijn. Zijn reactie: daar moet gij u niet mee moeien, dat zijn uw zaken niet,.... Pas toen ik zei dat ik vermoedde dat het wettelijk verplicht is om te zorgen voor een eigen bed, dan kreeg ik reactie. Het zou om een noodsituatie gaan, hij gaat voor Zonnetje een nieuw bed kopen.

Ik dacht echt dat hij meer met Zonnetjes problemen ging rekening houden, maar dit bewijst weeral eens dat hij nog niet snapt hoe je met hem moet omgaan.

14:37 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: ass |  Facebook |

Commentaren

Hey,

een begrijpende knuffel van me

onbegrijpelijke

Gepost door: onbegrijpelijke | 27-04-08

De commentaren zijn gesloten.