12-02-08

Mijn jongens zijn thuis!

Het is zover, mijn twee jongens slapen bij mij! Zalig, echt waar. Ik begon me wat verloren te voelen zonder die twee deugnieten. Gamer vond het al van in het begin prachtig en past zich zonder problemen aan. Zonnetje doet zijn best om zich aan te passen. Het is nu op het moment nog zoeken naar vaste plaatsen voor oa: zich aan-en uit te kleden, schoenen aan te doen,... Zijn plaats aan tafel heb ik hem zelf laten kiezen, nu moet er niemand nog proberen om op die plaats te gaan zitten. Ik zie dat het hem goed doet dat we al onze vertrouwde spulletjes bij hebben en ik zie ook dat hij zijn knuffel nu meer dan anders nodig heeft. Ook de weekkalender hangt al op. Ook een grote verandering is dat hij niet meer met de schoolbus naar huis komt, we wonen nu in de straat van de school en ik ga de jongens te voet van school halen. Ook hier geen problemen. Wat ik wel merk is dat het eten weer moeilijk gaat, en mijn Zonnetje tics heeft die hij anders thuis niet heeft (neusje optrekken, met ogen knipperen)

Ik moet er nu alleen op gaan letten dat ik zo vlug mogelijk routine in zijn leventje breng. Ook mijn vriend moet op vaste dagen komen, anders kan mijn Zonnetje wel eens boos worden.

17:42 Gepost door | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hey Twinkel. J doet dit ook, dat neusje optrekken en pinken met de ogen, is door die allergietoestanden. Aangezien ze toch veel samen zijn en ik ook bij J merk dat hij soms dingen nadoet van zonnetje zou het misschien kunnen dat zonnetje dit voor een stukje overgenomen heeft van J. Is natuurlijk moeilijk te zien of dit idd zo is bij zonnetje natuurlijk gezien de problematiek die hij heeft. Dacht laat het je maar weten misschien heb je iets aan deze info. Is dit nu toevallig of niet, heb er geen flauw idee van maar blijkbaar doen ze het alletwee. Tijd brengt raad veronderstel ik. Ik ben blij dat het zo goed gaat met zonnetje en natuurlijk gamer. Lieve groetjes

Gepost door: M | 14-02-08

De commentaren zijn gesloten.