08-02-08

eerste stap in ons nieuw leven

Het is nu zover, ik ben ingetrokken in mijn eigen appartement. De jongens komen pas zondag hier wonen. Omdat hun slaapkamer nog niet klaar was, hebben ze gelogeerd bij oma en opa.

Zonnetje heeft het moeilijk, hoewel hij toch heel hard zijn best doet om zich aan te passen. Vooral vorige week vrijdag was een moeilijke dag voor hem. Het was karnaval op school. Op zich vind hij het wel leuk om zich te verkleden (make-up mag wel niet), maar het karnavals feest op school heeft hem uit zijn lood geslagen. Toen 1 van de papa's die zijn vorige voetbaltrainer is, in de klas kwam en aan de kindjes vroeg of hij mocht blijven om karnaval te vieren, is Zonnetje boos geworden en heeft hij fel gereageerd dat die papa enkel op de voetbal mag zijn. Toen hij met oma mee naar het appartement kwam kijken, was hij zeer stil en prikkelbaar. Ook de eerste keer naar papa op bezoek gaan met oma en opa, heeft hem geen deugd gedaan. Papa woont nu in ons oude huis en hoewel ik Zonnetje goed voorbereid heb, had hij het heel erg moeilijk mee.

Gamer vind het allemaal reuze, hij mag nu alleen naar de bakker gaan, te voet naar school, in een stapelbed slapen,... Hij ziet het allemaal zitten.

Voor mij zijn het gemengde gevoelens. Ik ben blij dat ik nu mijn eigen leven kan leiden, maar er is wel die schrik, schrik voor de toekomst, schrik of ik het financieel wel aankan, schrik of er niet teveel problemen met de papa zullen komen. Ik ben sterk, maar soms lukt het me niet om het positief in te zien. Ik heb wel een enorme steun, ik heb enkele maanden geleden een enorm lieve man leren kennen. We hebben elkaar op een forum leren kennen en zijn beginnen chatten, bellen en hebben elkaar uiteindelijk ontmoet. Nu zijn we 4 maanden een koppel. Ik weet het, het is vlug, maar dankzij hem zie ik het allemaal beter zitten. Hij is lief, zacht en heel belangrijk: heel goed voor de jongens. Hij heeft zelf 2 kinderen (ook jongens) en dat geeft dat het om de 2 weken een enorm druk week-end is met de 4 jongens.

08:48 Gepost door | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Lieve twinkel. Jij bent een erg sterke vrouw en ik ben er zeker van dat jij alles aankunt wat op je weg komt. Ik wens je veel geluk in je nieuwe "leven". Gamer zal zich heel snel aanpassen aan de situatie, Met zonnetje zal het zeker en vast veel langer duren, maar uiteindelijk zal ook hij zijn "rust en routine" hierin vinden.Mijn deur zal altijd voor je open staan. Niet vergeten hé. Groetjes

Gepost door: M | 09-02-08

De commentaren zijn gesloten.